O nama

U oblasti digital signage već skoro čitavu deceniju

Naš hardver ili softver vidite svaki dan, bilo da ste na fudbalskom ili hokejaškom stadionu, u trgovačkom centru ili na prometnoj raskrsnici. Vrlo je vjerovatno da je hardver koji vidite naša implementacija ili da ga upravlja naš softver.
Našeg CEO možete pronaći u forbes, ili kako je počeo u ovoj industriji sa direktorom čuvenog Manchester United FC-a. Radio je u oblasti digital signage u nekoliko evropskih zemalja i implementirao ih za kompanije kao što su Fortuna, Samsung, Zott, Raiffeisen, DM, Velux i druge.
Konsultacije, pomoć pri odabiru prave tehnologije, garancijski i postgarantni servis je kod nas nešto što se podrazumeva.
Ne ustručavajte se da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o opcijama koje odgovaraju vašoj kompaniji.
Naš tim Vam stoji na raspolaganju
ScreensON small logo


"Nije bitno čime se bavite, došli ste na pravo mjesto."


LED mreža za oglašavanje

Oglasne površine širom Bosne i Hercegovine

Najveća mreža indoor LED displeja

Signage Software

U našoj mreži nalazi se 33 Led interaktivna indoor displeja u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Vitezu, Gračanici, Kiseljaku, Brčkom, Banja Luci i Bihaću u 15. trgovačkih centara, 1 clubu i 1 restoranu i 2 LED outdoor displeja u Travniku i Kreševu.

Ako želite saznati reakcije kupaca o vašim novim proizvodima ili nagraditi vaše kupce, idealno rješenje za vas su promocije i interaktivne aplikacije.

Organiziramo promocije, evente sa interaktivnim aplikacijama na lokaciji ili trgovačkom centru koji vi želite u BIH. Prednost kampanje koju nude interaktivna promocija vama je direktna interakcija sa kupcima.Naš hardver i softver

spreman za svaki segment

ScreensON

Opcíne i gradovi

Promovirajte lokalne poduzetnike, isticajte turističke atrakcije u okolini i još mnogo toga.

ScreensON

Teretane i fit centri

Virtuelni trener, motivacioni video za trkače na traci za trčanje ili virtuelna biciklistička staza podići će iskustvo posjete na novi nivo.

ScreensON

Transportni čvorovi

Informacije o dolascima i odlascima, trenutne informacije o prometnoj situaciji ili jednostavna I jasna mapa terminala.

ScreensON

Trgovački centri

Otvarate li novu radnju ili održavate zanimljivo takmičenje? Neka svi koji prođu kroz vrata vašeg tržnog centra znaju za to.

ScreensON

Bolnice

Obavijestite javnost o partnerima koji doprinose vođenju vašeg objekta ili jednostavno olakšajte svojim posjetiteljima da se snađu.

ScreensON

Hoteli i ured kompleksi

Pomoći ćemo Vam u boljoj organizaciji smještaja za Vaše goste, ili pojednostaviti komunikaciju sa Vašim zaposlenicima.PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE HARDVERA

LCD kiosci

LCD hardver za komercijalne svrhe sa dugim vijekom trajanja

Vnitřní obrazovky
U horizontalnom ili vertikalnom dizajnu, jednostrani ili dvostrani samostojeći interaktivni kiosci veličine do 86 inča. Ovi ekrani su pogodni za unutrašnju i vanjsku ugradnju sa antirefleksnom, antikorozivnom i IP65 zaštitom. Korišteni materijal je aluminij i, ovisno o vašim potrebama, opremljeni su snažnim mikroračunarom, kamerom ili dodirom.
Vnitřní obrazovky
Komercijalni ekrani dizajnirani za unutarnje i vanjske instalacije veličine do 100 inča. Ovi ekrani su pogodni za kačenje na zid, u izloge ili za ugradnju u vaš zid ili liftove, imaju moćan računar i komercijalni displej koji može da radi 24/7. Po potrebi su opremljeni i dodirom.
Vnitřní obrazovky
Sadržaj postavljate s bilo kojeg mjesta i bilo kada, nema potrebe da zovete dobavljača za promjene, vi kontrolirate sadržaj. Povežite ga na svoju web stranicu, objavite audio ili video datoteke, slike, pdf dokumente ili kataloge, youtube videa, prijenose uživo, interaktivne mape i još mnogo toga.
Vnitřní obrazovky
Sa zadovoljstvom ćemo dizajnirati samouslužni kiosk za vas tako da ispuni vaša očekivanja. Prilagođavamo držač terminalu za plaćanje, isporučujemo ga sa željenim štampačem ili preporučujemo odgovarajući štampač. Naravno, postoji opcija drugog štampača, dodavanjem tastature, QR/bar kod čitača, magnetnih kartica ili odabirom odgovarajućeg računara.


ScreensON


Sa zadovoljstvom ćemo vam iznajmiti ovu vrstu hardvera za vaše događajeLED ekrani

veličina, rezolucija ili druga podešavanja točno prema vašim potrebama

LED kabinet

Unutarnji i vanjski

Dostupno od PP1,25 piksela. Naši LED ekrani dostupni sa vijekom trajanja do 100.000 sati su za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Nisu u pitanju samo ravni LED ormari, već iprozirni ili fleksibilni, kojima možemo pokriti, na primjer, ugao zgrade, ili prozirne LED folije koje možemo ugraditi u staklo.

Rentálové LED obrazovky

Prenosivi LED ekrani

Trebate li iznajmiti ekran za konferenciju, izložbu ili drugi događaj koji organizirate? Sigurno imamo rješenje za vas. Iznajmljivanje LED ekrana pogodno je za ove događaje. Nudimo kako prodaju tako i kratkoročni ili dugoročni najam.


Pošaljite upit za rentanje Led ekrana

Rentálové LED obrazovky


Pišite nam ili pozovite za neobavezujuću konsultaciju, rado ćemo sa vama razgovarati o idealnom rješenjuŠta je razmak piksela ili "pitch pitch"

Prilikom odabira LED ekrana važan faktor je i razmak piksela, koji se odnosi na vertikalnu i horizontalnu udaljenost između pojedinačnih LED piksela na LED ekranu, a njegova zajednička mjerna jedinica su milimetri.

Razmak piksela birate na osnovu udaljenosti posmatranja, gdje je općenito jedan metar udaljenosti posmatranja jednak jednom milimetru razmaku piksela.

Dakle, ako ćete gledati u LED ekran sa udaljenosti već od 4 metra, razmak piksela ne bi trebao biti veći od 4 mm (PP4).

Za vašu maštu, u priloženom videu možemo vidjeti razlike u različitim razmacima piksela na LED foliji, od PP6.25 do PP20.
Prozirne LED folije

nova tehnologija prikaza sa visokom transparentnošću, jakim bojama i velikom osvetljenošću


Prekinite rutinu

Naše folije su izrađene od laganog i tankog materijala debljine samo 2,5 mm, težine manje od 5 kg/m2, transparentnost do 90% i nezapaljive su sa ocjenom zapaljivosti V-1.

Rješenje je pogodno za prikazivanje reklamnih informacija i privlačenje pažnje kupaca bez zauzimanja velike površine ili značajnog opterećenja instalacijom.

Lakša instalacija i odlična inovacija daju staklu bogat vizualni doživljaj.

Nabavite ovaj prozirni LED film za svoj stakleni prozor, staklenu ogradu ili fasadu i tako privucite pažnju svojih kupaca i poboljšajte imidž svog brenda.


Veoma fleksibilno i izdržljivo

LED kabinet

Nije potrebna čelična konstrukcija, jednostavno se zalijepi na staklo, spoji na izvor napajanja i ulazni signal.

Naše folije su napravljene od antioksidativnih materijala i materijala protiv požutenja. Prašina se može obrisati direktno krpom bez uticaja na ljepljivost ekrana, te stoga ljepljivost i cijela LED folia može izdržati do 10 godina.

Ako je jedna lampa pokvarena, to neće uticati na ukupnu upotrebu kao što je slučaj sa nekim proizvodima na tržištu, gde će kvar jedne lampe uticati na čitav red svetala.


Glavne prednosti naše LED folie

Najvažnije je da imamo AB verziju za ovaj proizvod, koju drugi dobavljači ne nude.

Prilikom spajanja folija jedne pored druge i jedne naspram druge u jedan ekran, ako su lampe raspoređene u različitim smjerovima, osjetit ćete da su boje pomalo neusklađene kada gledate ekran s lijeve, desne ili iz različitih smjerova.

Neke će biti crvenkaste, a neke zelene, ali s našim dizajnom AB verzije možemo rasporediti svjetla u skladu s načinom na koji spajate folie, tako da bez obzira na to s koje strane ih gledate, neće biti neusklađenosti boja.


LED kabinet

Dođite i pogledajte ovu najnevjerovatniju i najnoviju LED tehnologiju u našim uredima


I još mnogo toga što imamo na raspolaganju

pogledajte naš katalog da vidite šta još možemo da vam ponudimo

Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky

Průhledná obrazovky
Průhledná obrazovky

ScreensON

Katalog proizvoda i usluga

"Deseci složenih LED projekata i stotine isporučenih LCD ekrana."


Softver

Signage Software
Softver za upravljanje saznati više 🔎

Uz naš softver upravljajte sve svoje kampanje, aplikacije, uređaje, lokacije i korisnike sa bilo kojeg mjesta i uređaja. Nudimo širok izbor načina rada za vaš uređaj (reklama, kiosk, igre ili njihove kombinacije, itd.), kao i potpuno prilagodljive aplikacije.

Prikazujte oglase, postavite vlastiti sadržaj koji se upravlja dodirom ili pokretima i iskoristite puni potencijal LCD i LED ekrana.

Inteligentni navigacioni sistemi

Zahvaljujući našem inteligentnom i brzo podesivom navigacijskom sistemu, vaši posjetitelji više neće imati problema sa orijentacijom.

Možete jednostavno i intuitivno postaviti i uređivati ​​tražene jedinice ili kontakte, također možete postaviti ključne riječi i oznake, savršeno full-text pretraživanje, možete sami podesiti bilo koje pomicanje navigacijske tačke, sistem automatski preračunava najbolju rutu, uzima u obzir prepreke i mnoge druge opcije.

Ako je potrebno, mi ćemo, naravno, rado sve to uraditi za vas.Mapa

Naše usluge koriste tržni centri, bolnice, veliki administrativni kompleksi, hoteli, teretane, sportski klubovi i mnogi drugi

Katalog proizvoda i usluga

"Ispunićemo ekstremne zahtjeve čak i u ekstremnim uslovima."


Reference

Kreativnost nema granica

Dobijte inspiraciju, pogledajte kako se digitalni natpisi mogu kreativno koristiti u raznim industrijama

Više odabranih referenci za vas

mali uzorak realizovanih projekata

ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference ScreensON reference


Naši klijenti

pridružite se preko stotinu zadovoljnih klijenata

ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON
ScreensON ScreensON ScreensON ScreensON